Didim’de 4 gündür kayıp olan hemşire Hatice Tusu'nun katili erkek arkadaşı çıktı

4 gündür haber alınamayan hemşire Hatice Tusu’nun, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Kadının cesedi, makilik alandaki bataklığa gömülü vaziyette bulundu.

Aydın'ın Didim ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan emekli hemşire, 2 çocuk annesi Hatice Tusu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

 Annelerinin kaybolmasından sonra sosyal medyada çağrıda bulunan çocuklarının başvurusu üzerine Didim polisi de kapsamlı bir çalışma başlattı.

Sözcü'den Latif Sansür'ün haberine göre, Tusu’nun yaşadığı evin etrafındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Tusu'nun erkek arkadaşı olduğu öne sürülen bir kişiyi tespit ederek takibe aldı.

hemşire hatice tusu

GÖMDÜĞÜ YERİ İTİRAF ETMİŞ

 İsmi açıklanmayan zanlının yakalanması için Denizli Sitesi bölgesindeki bir kafeteryaya baskın düzenledi. Gözaltına alınan kişinin yapılan sorgusunda cinayeti ve Hatice Tusu'yu gömdüğü yeri itiraf ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, cinayet zanlısının belirttiği Hisar Mahallesi'ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda çalışma yaptı. Zanlının belirttiği yerde, bataklığa gömülü cesede ulaştı. Cumhuriyet savcılığı olay yerinde inceleme yaparken, Polisin cinayetle ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Etiketler
hemşire hatice tusu
aydın
didim
cinayet
erkek arkadaş
katil