Hayatını kaybeden başhekimin mesai arkadaşlarından vefa

Denizli'de geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Bacanlı’nın ardından meslektaşları Bacanlı’nın odasına karanfil bıraktı.

Denizli’de koronavirüse yakalanan hastaları tedavi eden Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı ve Dr. Ahmet Bacanlı, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Bir süre sonra tedavisine başlanan Başhekim, tedavisi sırasında geçirdiği beyin kanaması sonrası meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Dün vefat eden Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Başhekimi Bacanlı’yı çalışma arkadaşları unutmadı.  

TÖREN DÜZENLENDİ

Uz. Dr. Bacanlı için bugün hastanede anma töreni düzenlendi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesindeki çalışma arkadaşları, Bacanlı'nın odasına karanfil bırakarak onu hiç unutmayacaklarını ve daima iyi hatırlayacaklarını gösterdiler.  

BAŞHEKİMİ OLDUĞU HASTANEDEN DUYGULANDIRAN MESAJ

Başhekimini kaybeden Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, sosyal medya hesaplarından duygulandıran bir paylaşım yaptı: "Üzerinden hiç çıkarmadığı önlüğünden, en sevdiği çiçeğine. En sevdiği fotoğraflardan her gün giydiği terliğine. Onu hep hastanemize sunduğu katkıları, güler yüzü ve iyileştirici sevgisiyle hatırlayacağız. Onu hiç unutmayacağız" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

BERNA ÖZTÜRK TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk dün bir taziye mesajı yayınlayarak adeta yürekleri burkmuştu. Öztürk yaptığı paylaşımda: "Dr. Ahmet Bacanlı. Denizli Devlet Hastanesinde başhekimlik görevi yaptıktan sonra uzun yıllar enfeksiyon hastalıkları uzmanı olarak çalıştı ve emekli olduktan sonra Özel Cerrahi hastanesinde göreve devam etti. Uzun yıllardır tanırım. Ahmet Bacanlı’yı nasıl tanırdınız diye kime sorsanız, size beyefendi kişiliğinden, her soruna olumlu, çözüm önerileri ile yaklaşımından, dürüstlüğünden, insanlığından bahsederler.

Tüm dünyanın başına bela olan Covıd19 döneminde branşı gereği pek çok hasta tedavi etti ve şifa dağıttı. Hastalarla ilgili sık sık görüşürdük. Yaklaşık 2 ay kadar önce beni aradı, “Dr Hanım beni lütfen Devletten emekli oldu diye düşünmeyin, Devlet Hastanesinde arkadaşlarım çok yoruldu, 4 nöbet mi olur 5 mi olur, üzerime düşen neyse bana nöbet yazın gelip tutayım “dedi. Böylesine mesleğine bağlı, böylesine ince düşünceliydi.

Hastalığı süresince de görüştük, sesindeki olumlu ton hiç değişmedi. Evet, her ölüm acı. Ama biz sadece bir meslektaşımızı kaybetmedik, biz bir arkadaşı, bir dostu, adam gibi adam bir insanı kaybettik. Acımız çok büyük. Ailesinin, tüm sevenlerinin, Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Mekanın Cennet olsun Ahmet Bey, ışıklar içinde uyu...’’ ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler
başhekim
beyin kanaması
sağlık çalışanları
vefa
denizli