Sağlık Bakanı Koca’dan Cem Yılmaz’a cevap gecikmedi

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından Sağlık Bakanlığına seslenmişti. Pandemi savaşçısı olan sağlık personelleri için ‘moral toplantıları ve söyleşiler organize edilmeli’ önerisinde bulanan Cem Yılmaz “Sağlık Bakanlığı bu tür organizasyonlar yaparsa hiçbir ücret talep etmeden katılmayı görev bilirim.” demişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan cevap gecikmedi.

Pandemi savaşçılarını unutmayan Cem Yılmaz sosyal medya hesabından Sağlık Bakanlığına seslenmişti Paylaşımında “Canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.” sözlerine vurgu yapmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu çağrıya sessiz kalmadı.

Cem Yılmaz’ın sağlık personellerine destek paylaşımı şu şekildeydi:

“Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları, söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN CEVAP

Akşam saatlerinde tekrar sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın olumlu yanıt verdiğini söyleyen Cem Yılmaz şu sözleri paylaştı:

“Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu.”

 

Etiketler
sağlık çalışanlarına destek
moral toplantıları
Cem Yılmaz
sağlık personeli
pandemi savaşçıları
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca