Soner Yalçın aşı karşıtlığına devam ediyor

‘Covid-19’un hızla mutasyona uğrayacağını, sıradan bir nezleye dönüşeceğini’ iddia eden Soner Yalçın, aşı karşıtlığına devam ediyor. Soner Yalçın’ın bu asılsız iddiasına ise tepkiler çığ gibi büyüyor.

“Virüs hızla mutasyona uğrarken, yani sıradan nezleye, hadi bilemediniz gribe dönüşecekken, aşının alelacele bulunup, piyasaya sunulması arasında nasıl ilişki var?” diyerek aşı karşıtlığını hala devam ettiren Soner Yalçın’a vatandaşların tepkisi büyüyor.

VİRÜSÜN MUTASYONA UĞRAYIP ZARARSIZ HALE GELECEĞİNE DAİR BİR KANIT YOK

Prof. Dr. Tacettin İnandı, Soner Yalçın’ın iddiası hakkında “Bu çok yanlış bir düşünce.” diyerek şunları ekledi:

“ Virüsün mutasyona uğrayıp zararsız hale geleceğine dair bir kanıt yok. Öyle olsa bile o zamana kadar milyonlarca insan ölebilir. Aşı karşıtlığı tehlikeli bir sorun.

“SONER YALÇIN AŞI KARŞITI KAMPANYAYA BAŞLADI”

Bir sosyal medya kullanıcısı ise ‘aşı karşıtı kampanyaya başladı’ diyerek şu şekilde tepki gösterdi:

“Virüsün ‘sıradan nezle ve gribe dönüşeceği" kehanetini ortaya atarak adam aşı karşıtı kampanyaya başladı. Dilipak da "koronavirüs aşısı kısırlaştırmaya yol açacak." diyordu. Birbirlerine çok yakışıyorlar.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise “Uzun bir süredir Soner Bey’den aşı karşıtı yazı gelmiyordu, sağlığından endişe ediyorduk. Ve nihayet...” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

GELEN TEPKİLERDEN BİRKAÇI ŞU ŞEKİLDE:

 

Etiketler
Soner Yalçın
aşı karşıtlığı
Covid-19 aşısı