Askıda Stetoskop kampanyası geleneksel hale geliyor

Tıp fakültesi öğrencilerinin yerli pazarda yabancı stetoskopların baskınlığı ve bu stetoskopların pahalılığı yüzünden büyük zorluklar çekmekte olduğunu hepimiz görüyorduk. Her öğrencinin rahatlıkla alabileceği fiyatta yerli üretim stetoskoplar üretilene kadar dayanışmayı kendi içimizde yapmak için başlatılan kıvılcımı büyütüyoruz.

Askıda Stetoskop kampanyasının öğrenci kaydı, 1 Temmuz 2020 tarihi ile sonlanmış bulunmaktadır. Fakat kayıt yaptıramayan öğrencilerimize bir duyurumuz var:

Medikritik.com ailesi olarak kampanyamızı geliştirerek ve büyüterek her sene yine bu dönemlerde düzenlemeye karar verdik.

Kampanya sonucu stetoskopları eline ulaşan arkadaşları kutlarız. Diliyoruz ki onlar da mezun olduklarında bu dayanışmaya bağışçı olarak katılırlar ve alt dönemlerine yardımcı olurlar.

Stetoskop ulaşmayan arkadaşlar ise üzülmesin, kampanyaya önümüzdeki sene kayıt yaptırabilirler. Bu dayanışma uzun yıllar sürecektir.

KAMPANYA KRİTERLERİ

  • Kampanyaya site üzerindeki formlardan tüm sene bağış yapılabilecektir ancak talep başvuruları her sene 1 Haziran-15 Haziran arası yapılacaktır.
  • Kampanya geleneksel hale getirilerek kampyanyadan stetoskop alarak mezun olacak hekim adaylarının bir dahaki sene stetoskoplarını alt dönemlerine “Askıda Stetoskop” kampanyası aracılığıyla bağışlamaları istenmektedir.
  • “Askıda Stetoskop” kampanyası için bağışlanan stetoskoplar klinik eğitime geçen tıp fakültesi öğrencileri önceliğe alınarak üst sınıflardan başlanarak dağıtılmaktadır. Hasta ile daha çok karşı karşıya kalmaları sebebiyle bu durum uygun görülmüştür. Gelen talebin karşısında bağışların asimetirisi bu yola başvurmamıza neden olmuştur. Gönül ister ki tüm öğrencilere ulaşmasına vesile olalım, fakat elimizdeki kısıtlı sayıdaki stetoskopu olabilecek en verimli şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz. Seneye yapılan kampanyada alt sınıfların tekrardan başvurmaları istenmektedir.
  • Öğrencilere ulaşan stetoskopların marka veya teknik sorunlarından medikritik.com sorumlu değildir, bağışçıdan gelen stetoskop ihtiyaç sahibine doğrudan iletilmektedir. Stetoskopun seçiminde, tedariğinde ve kargolanmasında doğrudan dahlimiz yoktur.

DAHA ÇOK BAĞIŞ DAHA ÇOK STETOSKOP

“Askıda Stetoskop” kampanyası başladığından beri özellikle periferdeki tıp fakültelerinden 1236 tane başvuru talebi alındı. Ancak bağışlar aynı oranda olmadı. Bu nedenle sınırlı sayıdaki stetoskop ihtiyaç önceliğine göre dağıtılacak.

Askıda Stetoskop kampanyasının bağış ayağı hala devam ediyor. Dolayısıyla kampanyayı duyurmamıza ne kadar yardımcı olursanız o kadar tıp fakültesi öğrencisi stetoskop sahibi olacaktır.



Askıda Stetoskop bağışı için tıklayınız:

https://medikritik.com/askida-steteskop-bagis

 

Etiketler
askıda stetoskop