Başhekimden geri adım

Geçtiğimiz günlerde Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi, hastanede çalışan doktor ve hemşirelere yönelik döner sermaye ek ödemelerine ilişkin tebliğ yayınlamıştı. Hemşireler ve Tüm Sağlık Personelleri Sendikası (HEP-SEN) Genel Sekreteri Yasin Aldemir, dün gün içerisinde başhekimle telefon görüşmesi yaparak konu hakkında şikayetleri iletti.

Konya'da T.C. Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne bağlı Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin başhekiminin yayınladığı tebliğe tepkiler büyüyor.

 

BAŞHEKİM KENDİ TEBLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Dün gün içerisinde HEP-SEN Genel Sekreteri Sn. Yasin Aldemir, konuyla ilgili başhekimle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Aldemir'in verdiği bilgiye göre başhekim; söz konusu kararın yanlış bir yazı olduğunu, kendisinin de daha sonra incelemelerinde yazıya tepki göstererek doğru bulmadığını ancak kendilerince anlatılmak istenenin de tebliğdeki metin olmadığını iddia etti.

 

GERİ ADIM

Başhekimin iddiası üzerine Genel Sekreter Aldemir, tebliğin geri çekilmesini talep etti. Başhekim bu talebi onaylayarak söz konusu düzeltme evrakının yayınlanması sonrası HEP-SEN ile paylaşacağını söyledi.

s

 

Söz konusu tebliğ metni:

d