Sağlık çalışanlarına özel İlber Ortaylı ile Cumhuriyet Bayramı programı

Öğlen Öğren Tv’den sağlık çalışanlarına özel Cumhuriyet Bayramı programı. İlber Ortaylı’nın konuk olacağı programda “29 Ekim ve Türk Hekimleri” temalı söyleşi olacak. Programa başvuranlara İlber Ortaylı’nın kitap hediyeleri de olacak.

Öğlen Öğren Tv’den yapılan duyuru şu şekilde:

29 EKİM VE TÜRK HEKİMLERİ

“Sevgili Meslektaşlarımız,

Bu yıl ulu önder Atatürk, Silah Arkadaşları ve Aziz Milletimizin kanları, canları, malları ve göz yaşları ile inşa ettikleri Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlayacağız.
29 Ekim 2020 perşembe günü, saat 12:00 de, Türk hekimlerini de anmak üzere sayın Prof. Dr. İlber Ortaylı ile “Cumhuriyet ve Türk Hekimleri” temalı söyleşimiz ile canlı yayın ekranları karşısında sizlerle birlikte olacağız. Tüm sağlık çalışanlarımızı programımızı davet ediyoruz.

Bu özel günde değerli konuğumuz Prof. Dr. İlber Ortaylı hocamızca kaleme alınmış, Cumhuriyetimizin mimarı Aziz Atatürk’ü anlatan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” adlı kitabını başvuran ilk 500 meslektaşımıza hediye göndereceğiz. Bu sayfada üye girişi yaptıktan sonra açılan formdan toplantı ve hediye kitap listesine kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Saygılarımızla.”

 

Etiketler
sağlık çalışanları
Cumhuriyet Bayramı
Prof. Dr. İlber Ortaylı
Türk hekimleri
söyleşi