Aydın'da tıp fakültesi öğrencisi intihar etti!

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Oğuz Ege Y. (21), evinde ölü bulundu. Gaz kokusu alan komşularının ihbarı üzerine güvenlik ve sağlık ekiplerinin eve gelmesiyle tıp fakültesi öğrencisini başında bir poşetle cansız halde bulundu.

(AYDIN) Dün saat 20.00 sularında Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen olayda, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Oğuz Ege Y. (21), evinde ölü bulundu. Gaz kokusu alan komşularının ihbarı üzerine güvenlik ve sağlık ekiplerinin eve gelmesiyle tıp fakültesi öğrencisini başında bir poşetle cansız halde bulundu.

Özkıyımda bulunduğı saptanan gencin bedeni incelemenin ardından otopsi yapılması için Adnan Menderes Üniversitesine götürüldü. Olayla ilgili polis soruşturulması başlatıldı.

REKTÖRDEN AÇIKLAMA

İntihar eden öğrencinin okuduğu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir olaya ilişkin açıklamda bulundu:

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi Oğuz Ege Yiğiter’i elim bir olay sonucu kaybetmiş olmamız Üniversitemizi derinden üzmüştür. Bu acı olay sonrası öğrencilerimize her türlü sorunlarında bizleri bulmalarını, kapımızın her daim onlara açık olduğunu hatırlatmak isterim. Üniversite olarak genç arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, arkadaşlarına ve Üniversite camiasına başsağlığı diliyorum.” 

Yorumlar

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.