Coronavirüsü yenen en genç insan sadece 1 aylık

Bilim dünyası Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yaşayan 1 aylık Coronavirüsü hastası bebeği konuşuyor... Reuters'ın son dakika haberi şeklinde servis ettiği haberde, Covid-19 teşhisi konulan çocuğa ilaç tedavisi uygulandığı belirtildi. Minik bebek kısa sürede sağlığına kavuştu.

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta tedavi altına alınan 1 aylık Covid-19 hastasının tamamen iyileştiği açıklandı.

Tayland’ın en genç Covid-19 hastası olarak bilinen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan doktorlar, “Minik bebeğe 4 antiviral ilaç verdik” dedi.

Reuters’a konuşan Bamrasnaradura Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nde görevli Visal Moolasart, “Stratejimiz çocuğa 10 gün boyunca ilaç vermekti. Her gün sağlık kontrolünden geçirdik ve 3 ile 5’inci günlerde yapılan sonuçlar iyileşmenin olduğunu gösterdi” ifadesini kullandı.

Tayland’da resmi verilere göre 49 ölüm ve 2.826 toplam ölüm var.

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.