HEP-SEN, Covid-19 nedeniyle 1. Olağan Kongresi’ni erteledi

HEP-SEN genel merkezinin bulunduğu İstanbul ili, Çok Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller kategorisinde yer aldığı için HEP-SEN 1. Olağan Genel Kurulunun yeri, gündemi, tarihi ve saati sonradan belirlenmek koşuluyla ileri bir tarihe ertelendi.

3 Nisan 2021 tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde planlanan HEP-SEN 1. Olağan Genel Kurulu Covid-19 nedeniyle ileri tarihe ertelendi. HEP-SEN şu duyuruda bulundu:

“Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının 30.03.2021 tarihli “Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi” konulu genelgesi doğrultusunda sendika genel merkezimizin bulunduğu il olan İstanbul ili, Çok Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller kategorisinde yer almaktadır.

Aynı genelgede “Çok yüksek risk grubunda yer alan illerde ise hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma günü saat 21.00’de başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak.” denilmektedir.

Genel kurulların yapılabilme durumuna yönelik ise süregelen uygulamalara devam edileceği, risk durumuna göre ise İl Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca toplantı usullerinin belirleneceği veya iptal edileceği bildirilmektedir.

Bu bilgiler doğrultusunda 3 Nisan 2021 tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde planlanan HEP-SEN 1. Olağan Genel Kurulunun yapılabilmesi durumuna yönelik yönetim Kurulumuz istişarelerini tamamlamıştır.

Yüksek Seçim Kurulu ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünce tarafımıza iletilen tavsiyeler, ulaşım ve zaman sıkıntıları, sendikamız genel merkezine gelen geri bildirimler, fiziki koşullarda yaşanılan sorunlar ile gerçekleşebilmesi muhtemel olan bulaş risklerine binaen toplum ve çalışan sağlığının riske edilmemesi amacıyla HEP-SEN 1. Olağan Genel Kurulunun yeri, gündemi, tarihi ve saati sonradan belirlenmek koşuluyla ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir.

Genel kurulumuza katılacaklarını bildiren saygıdeğer temsilcilerimiz ve değerli yakınları ile Teşkilatlanma Birimimiz iletişime geçecek olup gerekli çalışmalar yapılacaktır.”

Etiketler
HEP-SEN 1. Olağan Genel Kurulu
covid-19