Isparta Şehir Hastanesi'nde Akşamları Poliklinik Çilesi

Isparta Şehir Hastanesi'nde haftada 3 gün, 15 branşta akşamları poliklinik uygulamasına geçileceği öğrenildi. Başhekim Yardımcısı Dr. Serhat Küçükcoşkun, hastane yönetimi olarak vatandaşa verilen hizmetleri her zaman bir üst kademeye çıkarma çabası içinde olduklarını iddia etti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Isparta Şehir Hastanesi'nde 15 branşta akşamları poliklinik hizmeti verilecek. Uygulamayı anlatan Isparta Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Serhat Küçükcoşkun, "4 Kasım itibariyle 15 branşta saat 16:00 ile 19:00 arasında, pazartesi, salı, çarşamba günleri polikliniklerimiz açık olacak. Vatandaşlarımız, merkezi randevu sistemi ya da 182’yi arayarak randevularını alabilecekler." diye konuştu.

Hastane yönetimi olarak verilen sağlık hizmetlerini bir üst noktaya çıkarma çabası içinde olduklarını söyleyen Başhekim Yardımcısı Küçükcoşkun'un iddiası ise uygulamanın amacının kış aylarındaki hasta yoğunluğunun azaltılması planlanan uygulamayla hastalara daha kaliteli hizmet verilmesi olduğu.

Sağlık hizmeti almak için vatandaşların kışkırtılmasının önüne geçmek ve daha iyi şartlarda çalışmanın önünü açacak uygulamalar yerine, çalışanlara çile olacak akşam polikliniği uygulamasının hayata geçirilmesi sağlıkçılardan tepki topladı. Çalışanlara külfet olacak uygulamanın ise ne kadar sürdürülebileceği ön görülmüyor.

Yorumlar

Marykerse (doğrulanmamış) Pt, 02/01/2023 - 21:14

<a href="https://acyclovirpill.com/">acyclovir cream over the counter usa</a> <a href="https://prednisonexl.online/">prednisone canada</a> <a href="https://sumycin.cfd/">tetracycline for sale</a> <a href="https://happyfamilyrx.online/">best no prescription pharmacy</a> <a href="https://prednisolon.quest/">prednisolone prednisone</a> <a href="https://zithromaxtabs.shop/">where can i buy azithromycin 500mg over the counter</a>

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.