Prof. Dr. Erbuğ Keskin’den Armağan Çağlayan’a sert tepki

Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yaptığı programa konuk olan Şanzel, "Babaannem yanlış ameliyatta vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum ondan sonra da alışkanlık yaptı, birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim.” sözleriyle programı izleyen sağlık çalışanlarının kanını dondurdu. Bu açıklamalar karşısında Armağan Çağlayan'ın kahkahalar atması ise sosyal medyanın gündemine oturarak büyük tepki topladı. Hayret verici olaya Prof. Dr. Erbuğ Keskin’in tepkisi sert oldu.

Prof. Dr. Erbuğ Keskin, sosyal medya üzerinden Armağan Çağlayan’a şu sözlerle tepki gösterdi:

“Videoyu bu sabah gördüm ve inanamadım. Youtube’dan videonun tamamını izledim, bir ruh hastasının böyle şov malzemesi yapılmasına bir hekim olarak içim acıdı. Ülkemizin adalet sistemine bir kez daha üzüldüm. Hukuk fakültesi mezunu olduğunu iddia eden sunucunun arsız arsız gülmesine çok sinirlendim. Hiçbir şey yazmayacaktım ama mesaj kutuma, “Hocam direnmemiz, vazgeçmememiz için lütfen bize bir çıkış yolu gösterin.” diye mesaj yağmaya başladı.

Kendinizi bu genç hekimlerin yerine koyar mısınız?

Aylardır çocuklarınızdan anne babalarınızdan uzak gece gündüz savaşıyorsunuz. Cephede yanınızdaki meslektaşlarınızın, hemşirelerinizin, hocalarınızın düştüklerini görüyor acınızı içinize gömüp devam ediyorsunuz. Sonra bir sabah karşınıza bu video çıkıyor eski filan değil birkaç saat önce siz ameliyattayken konmuş. Bir psikopat kadın babaannesini ameliyat eden doktoru nasıl öldürdüğünü sırıtarak anlatıyor ve ‘alışkanlık yaptı’ diyor. Karşısında ki sunucu yılışık yılışık kahkaha atıyor. Hiçbir şey umurunda değil reyting peşinde sadece.

Covid-19 nöbetinden çıkmış bir sağlık çalışanı olsanız bunu izlerken kendinizi nasıl hissederdiniz?

Peki, hayatta her şeyi erteleyip iyi bir hekim olmak için yıllardır çalışan bir tıbbiyeli olsanız?

Ama en vahimi ne biliyor musunuz?

Bu videonun altına yorum yapanların büyük çoğunluğu bu psikopata hayran kalmış. Bir katil olması, bir ocağı söndürmesi, 7 yılda hapisten çıkmış olması, hukuk, adalet, kimsenin umurunda değil.

Biz ne zaman bu hale geldik? Yoksa hep mi böyleydik?

Sevgili çıraklarım,

Bizim nesil yenildi. Size iyi bir miras bırakmıyoruz. Ucube bir sağlık sistemi, aile birliği tanımayan mecburi hizmet, bırakın hasta muayenesini, amfilere bile sığmanızı engelleyen öğrenci sayısı, kaderine terk edilmiş üniversiteler...

Ama ben sizi tanıyorum bütün bunlar size vız gelecek.

Nazi Partisinin Propaganda Bakanı Goebbels “Kitleleri yönlendirmek için önce onları ülkenin aydın insanlarından koparmak gerekir.” diyor.

Siz Goebbels’in kazanmasına izin vermeyeceksiniz.”

Etiketler
Armağan Çağlayan'a sert tepki