Size bulaştırmaktan korkuyoruz, evde kalın!

Sağlık çalışanlarımız Coronavirüse karşı kahramanca mücadelesi sürerken verdikleri mücadele sırasında tek korkuları virüs kapmış olmak değil, bu virüsü sevdiklerine bulaştırmak. İşte buna bir örnek yoğun bakım hemşiresi Gizem Özdemir'in paylaşımlarında yer alıyor. Yoğun bakım hemşiresi Gizem Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi paylaşımda bulundu ve korkusunu dile getirdi.

Yoğun bakım hemşiresi Gizem Özdemir'in paylaşımı şöyle:

Korkuyorum..Yoğun bakım hemşireliğinde 6. Yılım dün tuttuğum 24 saatlik nöbetim kadar kötü bir çalışma hayatım olmadı. Korkuyorum bana bulaşmasından değil, taşıyıcı olmaktan korkuyorum annemin, babamın, babanemin, dedemin benim baktığım hastalar gibi olmasından korkuyorum.

Sevdiklerime zarar gelmesinden korkuyorum. Birilerinin hayatlarına dokunuyorum ama o dokunduklarım benim hayatıma dokunmasından korkuyorum. Buralar da herkes her şeyi dalgaya alıp paylaşımlarda bulunuyor. Ne kadar ciddi bir durum içindeyiz ben dün gece ki 24 saatimde çok net anladım

Hastalar var ölmemek için direnen solunum cihazına bağlı yada oksijen açlığı çekiyor ama yinede yakınlarına haber vermeye çalışan hastalar var sonra bi de onların bi kaç eşyası var ama kimseleri yok çok acı bu hastalık sizi yapayalnız bırakıyor çok acı.. Ben kendimde yapayalnızım evimin içinde hastanede kendimi nasıl izole edebilirim diye düşünüp kenara çekilmekten kafayı yiyebilirim korkuyorum. Artık lütfen bi kenara bırakın tbt’yi, meydan okumayı, dalga geçmeyi ciddi bakın bu işe benim korkumu paylaşın bu hastalığa yakalandığınız da sağlık ekibinin bizim elimizden gelen yapabildiği şeyler çok sınırlı çok kısıtlı lütfen korkun ve artık bi şeylerin farkına varın..Önlüklerle maskelerle baretle çalışmak insan vücuduna zarar veren en kötü şey ne kadar terlettiğini vücudunuza nasıl izler bıraktığını bilemezsiniz ve unutmayın size bakan da bir can lütfen kendinize dikkat edin.. ~Gizem Özdemir~ (Yoğun Bakım Hemşiresi)

Yorumlar

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.