KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu yayımlandı

Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/11 tercih kılavuzu ile bünyesine yapacağı personel alımı için duyurusunu gerçekleştirdi. Şoför, mimar, mühendis ve birçok kadroda alım yapacak olan Sağlık Bakanlığı, ortaöğretim, ön lisans, lisans kadrolarından atamaları gerçekleştirecek. KPSS 2020/11 tercih kılavuzu içerisinde yer alan atamalar için 2018 yılına ait KPSS puanı baz alınacak. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı için yayımlanan KPSS 2020/11 tercih kılavuzu ile kurum bünyesine yeni personeller dahil edilmeye hazırlanılıyor. Sağlık alanı dışında yapılacak olan alımlar, mühendis, şoför, mimar gibi pozisyonlarda yapılacak. 

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS 2020/11 TERCİH KILAVUZU

Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/11 tercih kılavuzunda şu bilgiler yer alıyor;

Adaylar tercihlerini 10-16 Eylül 2020 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir.

İnternetten tercih gönderme işlemleri 16 Eylül 2020 günü, saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM’ye internetle gönderildiği gün itibarıyla, sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir okuldan veya programdan mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM’ye gönderildiği gün itibarıyla mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, atamaları yapılmayacaktır.

Tercih kılavuzuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ
 

ORTAÖĞRETİM-LİSANS-ÖNLİSANS KADRO BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÜRRİYET

Etiketler
Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/11 tercih kılavuzu
sağlık bakanlığı
KPSS
ÖSYM
tercih klavuzu