Meslektaşları geride kalan ailesi için bağış kampanyası başlattı

Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Soner Oğuz’un meslektaşları “Ardında kalanlar bizlere emanet.” diyerek geride kalan ailesi için bağış kampanyası başlattı.

Hekim Yardımlaşma Sandığı (HEK-SAN), Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası (AHESEN), İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED), Türkiye Aile Hekimleri Forumu ve Pediatri Atölyesi bir araya gelerek Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Soner Oğuz’un ailesi için bağış kampanyası başlattı.

Kampanya metni şu şekilde:

Ardında kalanlar bizlere emanet…

Değerli arkadaşlarımız, meslektaşlarımız, kardeşlerimiz;

Saygıdeğer arkadaşımız Aile Hekimi Dr. Soner Oğuz'u 22/12/2020 tarihinde Covid-19 sebebiyle kaybettik. Geride babalarına doyamamış iki çocuğu, acılı eşi ve hüzün içinde meslektaşları kaldı.

Şimdi hepimizin içinde bir ateş, yandıkça yanıyor.. Zamanla sönecek mi bilmiyoruz, unutacak mıyız, asla.. Tüm şehitlerimiz gibi kalbimizin, ruhumuzun en derinlerinde yaşamaya devam edecek.

Bir çiçek nasıl büyür bilir misiniz? Tohum toprağa düşer, suyla buluştuğunda filizlenmeye başlar, güneşle buluştuğunda gelişir. Bir hekim nasıl büyür bilir misiniz? Anne-babası dişinden tırnağından arttırarak çabalar, hekim gecesini gündüzüne katıp çalışır, onlarca yılın çalışmasının sonucu olarak hekimlik görevine başlar. İnsanı yaşatmak, milleti yaşatmak, Dünyayı yaşatmak için…

Soner Oğuz hekimdi, oğuldu, babaydı, eşti, hepimize kardeşti… Bu Dünyada hoş bir seda bıraktı gitti…

Geride kalanları da bizlere emanet. El ele omuz omuza beraber savaştığımız şehidimizin ailesi bizim ailemiz.

Hekim Yardımlaşma Sandığı (HEK-SAN), Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası (AHESEN), İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED), Türkiye Aile Hekimleri Forumu ve Pediatri Atölyesi olarak bir araya geldik ve şehidimizin ailesi için yapılabilecek en büyük kampanyayı yapmayı hedefliyoruz.

Tabii ki kardeşlerinin desteğiyle, sizlerin katkısıyla.. Aşağıda bilgilerini bulacağınız bağış hesabına  katkılarınızı sunabilirsiniz. Bağış hesabına gelen miktarlar isimler gizlenerek günlük olarak sizlere sunulacaktır. Birliğimizi göstermenin vakti şimdi değilse ne zaman?

Gözün arkada kalmasın Soner Oğuz, kardeşlerin ailenle…

Hesap bilgileri

Hesap Adı: İstanbul Aile Hekimliği Derneği – HEKSAN

İBAN Numarası: TR410003200000000074714015

 

 

Etiketler
HEK-SAN
KAHEV
AHESEN
İSTAHED
Türkiye Aile Hekimleri Forumu
Pediatri Atölyesi
Dr. Soner Oğuz